Va plangeati ca au aparut reclamele la medicamente ?

Leave a comment

December 7, 2013 by calatoriinterbelici

Prima noastra postare pe acest blog este dedicata colegei noastre L.S.D. care a avut amabilitatea sa imparta cu noi cateva din obiectele ei de studiu pentru facultate. Ii uram mult succes la eseul care vine si speram sa obtina o nota buna, proportionala cu nougasita ei pasiune pentru domeniul publicitar.

Calendarul ziarului Universul, disponibil gratuit pe http://digitool.bibnat.ro:8881/R are in editia lui din 1928 un numar de reclame la medicamente absolut delicioase. Delicioase si medicamentele, si reclamele. E destul sa mentionam purgativele de ciocolata la care se face reclama in “Realitatea Ilustrata” . Fara sa mai comentam (Poate daca ne vor atrage atentia colegii de la medicina asupra unor aspecte interesante din reclame), vom expune direct pozele, lasand discutiile pentru sectia de “comments”.

Cu “Esenta de Stomac” deschidem seria fotografiilor primului post al unui blog care, speram noi, va va tine aproape mereu cu ceva nou si surprinzator. Si, nu in ultimul rand, va va lasa cu un zambet pe buze 🙂

Sa incepem calatoriile !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: